In data de 25.04.2018, a avut loc o lectie interactivă demonstrativă organizată de profesorii comisiei metodice MECANICA-ELECTRONICA- AUTOMATIZARI.

Lectia s-a desfasurat în atelierul de MECANICA AUTO al scolii si a propus efectuarea unor lucrari de intretinere si revizie la automobile, cu dotarea si la nivelul elevilor de scoala profesionala: diagnosticarea bateriei de acumulatoare, inlocuirea placutelor de frana, verificarea presiunii pneurilor, verificarea nivelului uleiului si lichidului de racire, verificarea jocului rotilor.

Ineditul acestei activitati a fost componența echipelor, alcătuite din elevi ai claselor a IX-a, a X-a si a XI-a. Îndumări pentru realizarea activităților s-au aflat pe fisele de lucru și, în plus, pe sistemul MENTOR-DISCIPOL, elevii au avut la dispoziție si sfaturile specialistilor FORD. Ne-am bucurat , ca de obicei, de sprijinul si interesul directorilor de practica de la firma FORD care au asistat si participat la eveniment (BDT, TIRIAC AUTO, NESTE, Colina MOTORS, RODHILL).

La lecție au asistat mai mulți profesori de la celelalte comisii metodice care au putut vedea elevii nostri însușindu-și și exersând competențele profesionale.

 

Miercuri, 25.04.2018, elevii clasei a IX-a H, calificarea Bucătar, sub indrumarea dnei profesor IONITA DANA, au făcut o mică demonstrație a competențelor dobândite. Au realizat gustări reci care ne-au încantat vazul si gustul.