In martie 2018, ne-am bucurat de vizita elevilor de la mai multe scoli generale din Bucuresti si judetele limitrofe.

In cadrul laboratorului electronica si mecatronica, elevilor li s-au prezentat principalele activitati desfasurate, posibilitatile profesionale de pregatire. Astfel, acestia au luat contact cu mediul scolar, echipamentele, modul de desfasurare al orelor si importanta aplicatiilor efectuate in cadrul meseriilor si specializarilor Tehnician mecatronist, Mecanic si electrician auto.


S-a subliniat oportunitatea inscrierii la aceste meserii, in scoala noastra. Tehnica și tehnologia moderne (electronica, informatica, diagnoza) se regasesc in toate gadget-urile pe care le folosim, in automobilul modern, în masinile cu comanda numerica, în liniile automatizate si robotizate, etc.
Elevii au putut asista la demonstratii pe machete si standuri de tip: brat robotic, interfata si comanda masinii de spalat, truse de electrica si electronica de baza, scheme electrice ale componentelelor auto, comanda actionarilor electrica/pneumatica si hidraulica.


De asemene,a au fost prezentate colaborarile cu agentii economici din domeniul auto (FORD, PORSCHE, TIRIAC AUTO,etc), electronică si automatizari (SAMSUNG, FESTO, etc) unde elevii se vor pregăti si unde exista posibilitatea acordarii de burse speciale si a angajarii la terminarea studiilor
Ii asteptam pe elevi sa se inscrie la aceste meserii pentru a fi in pas cu cerintele moderne de pe piata muncii si pentru o reusita in viata profesionala!