Concursul “Si tu ai stil” a venit din dorinta de a deschide imaginatia si de a provoca elevii claselor a 11-a in a-si testa abilitatile care le vor putea aduce recunoastere ca viitori stilisti.
Timp de o luna, fiecare elev a avut ocazia sa-si aleaga si sa realizeze practic o tema propusa de profesor si, ulterior, s-o afiseze pe panourile din clasa.
Temele propuse de profesor la acest concurs au fost:
1. Coafura si stilul vestimentar office;
2. Coafura si vestimentatia pentru interviu;
3. Sunt invitata de mama soacra, la cina, pentru a ma cunoaste. Cum ma coafez si ce tinuta voi aborda?
4. Cum ma coafez si cum ma imbrac pentru o invitatie la restaurant, ora 19.00, cu vechi prieteni, fosti colegi. Revedere dupa mult timp.
5. Receptie la Ambasada Americii.
6. Ce coafura si ce toaleta voi purta diseara, la spectacolul de opera?
Elevii au fost coordonati de domnul profesor Dan Popescu.
Emotiile elevilor si profesorilor s-au facut simtite inainte de comunicarea rezultatelor jurizarii.

Diploma de apreciere cu Locul 1 si titlul “Si tu ai stil” au fost obtinute de Francisca Dumitru, clasa a XI-a C, care a participat la sectiunea ” Receptie la Ambasada Americii”.

La concursul “Si tu ai stil”, Denisa Toma, clasa a XI-a C, a participat la sectiunea “Coafura si stilul vestimentar office”. Pentru realizarea ei a obtinut locul 2.

Locul 3 a fost obtinut de Gabriela Dumitru, clasa a XI-a C, pentru tinuta cu tema “Sunt invitata de mama soacra, la cina, pentru a ma cunoaste. Cum ma coafez si ce tinuta voi aborda?”