Încă un pas către profesia de asistent medical!

Colegiul UCECOM Spiru Haret București, Școala Postliceală Sanitară, a participat la SIMPOZIONUL DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE “Asistentul medical-Promotor al sănătății” organizat de Școala Postliceală Sanitară Fundeni pe 7 iunie 2018 pentru elevii școlilor din domeniu. A fost încă o ocazie pentru a demonstra implicare și bună pregătire atât pentru elevii participanți cât și pentru profesorii coordonatori.
Una dintre lucrări, “Consumul de Cacao și Beneficiile Aduse Organismului”, a fost prezentată de elevele Stemate Oana și Iordache Mădălina din anul II AMG sub coordonarea prof. Gina Tulache.

O altă lucrare, intitulată “Rolul și Remediile Apei pentru Organismul Uman”, coordonată tot de prof. Gina Tulache, a fost susținută de elevele Brighilă Mihaela și Vladu Ana -Maria din anul II AMG.

Din anul I AMG au participat elevele Duțu Rodica și Petre Liliana cu lucrarea “Sedentarismul, contractul tacit cu boala”, sub coordonarea prof. Violeta Zlota.
Diversitatea temelor, atmosfera de competiție, implicarea activă, au generat satisfacții elevilor, au stimulat dorința de mai mult și de mai bine. Mulțumim organizatorilor pentru invitație și pentru deosebita primire!